NOODLES ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1/3 φλυτζ. σόγια σως
1/3 φλυτζ. Νερό
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας τσίλι σως
1 κουτ. σούπας ξύδι ριζιού
1 κουτ. σούπας σησαμέλαιο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
ΓΙΑ ΤΑ NOODLES
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
500 γραμ. μανιτάρια διάφορα
Αλάτι
Πιπέρι
600 γραμ. noodles ρυζιού
6 φρέσκα κρεμμυδακια κομμένα σε ψιλές ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγες κουταλιές ελαιόλαδο
Σωτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει, ρίχνουμε τα μανιτάρια αλατοπιπερόνουμε και σωτάρουμε μέχρι να γίνουν να πάρουν τα μανιτάρια ένα χρυσό χρώμα.
Εν τω μεταξύ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της σάλσας σε ένα μικρό μπωλ.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα Noodles τη σάλτσα και τα μισά φρέσκα κρεμμυδάκια και σωτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα noodles και ν απορροφήσουν τη σάλτσα.
Γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα κρεμμυδάκια και προεραιτικά με σησαμόσπορο.
Καλή όρεξη