ΣΑΛΑΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. baby φύλλα σπανάκι
2 καρότα τριμμένα
1/2 κόκκινο λάχανο
1 μικρό τρυφερό μπρόκολο (κομμένο σε μικρές φούντες)
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε καρέ
1 αβοκάντο ώριμο κομμένο σε καρέ
λίγο φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
λίγα φύλλα μαϊντανό (ολόκληρα)
1 φλ. καρύδια
1 κ.σ. σπόρους σουσάμι
λινάρι
κολοκύθι
Για το dressing
1/3 φλ. ελαιόλαδο χυμό
1 μικρο λεμόνι 2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε μάζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ που θα ανακατέψουμε τη σαλάτα αντιοξειδωτική.
Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing στο μούλτι, και τα χτυπάμε τελευταία στιγμή.
Περιχύνουμε τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε στα πιάτα.