ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
ΥΛΙΚΑ
4 φιλέτα σολωμού
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. σόγια σος
1/2 κ.γ. τζίντζερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέουμε τη ζάχαρη, την σόγια σος και το τζίντζερ σε μπολ. Χαράζουμε σε 2-3 σημεία κάθετα τα φιλέτα σολομού και αλείφουμε με ένα πινέλο τα φιλέτα με το μείγμα που ετοιμάσαμε.
Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία στο γκριλ για πέντε περίπου λεπτά ή μέχρι η πέτσα του σολωμού να “σκίζεται” εύκολα με ένα πιρούνι. Συνοδεύουμε με κους κους ή ρύζι και λαχανικά βραστά ή πράσινη σαλάτα
Καλή όρεξη